Branzeturi Viofanny

facebook | Zona de livrare: Arad, Oradea, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara
ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm produsele noastre, naturale 100%, fără aditivi alimentari, lucrate după rețete vechi, moștenite din străbuni. Putem afirma cu mândrie că suntem printre puținii producători din țară care producem brânzeturi din lapte proaspăt și integral, ceea ce le dă un gust și o savoare desăvârșite. Lucrăm exact așa cum se lucra în anii ’60 la fabrica de cașcaval din Săveni: nu smântânim laptele, opărim bașchiul (cașul) în coșuri de nuiele și formăm cașcavalul manual, pe planșetă din lemn de brad. Și celelalte brânzeturi sunt prelucrate după rețete vechi, ce se află în familia noastră de generații întregi, părinții și bunicii noștri fiind crescători de animale și implicit producători de brânzeturi. Noi am avut mereu brânzeturi pe masă, am învățat de la părinții noștri cum să facem caș, urdă, telemea, brânză frământată, și le facem și acum după aceleași rețete, păstrând neschimbat gustul copilăriei. Pentru că iubim tradițiile și considerăm că o viață sănătoasă este imposibilă fără mâncare naturală, folosim doar lapte proaspăt, îl amestecăm cu palete din lemn, punem cașul și urda la scurs în sidile din bumbac, urdim cu foc de lemne, facem toate operațiunile de prelucrare manual, ne dăm toată silința să producem brânzeturi naturale, hrănitoare și sănătoase, cu gustul și savoarea de altădată.
Abonează-te la newsletter