Weekend Sessions Botanica

Data: 2021-06-03 12:10:16 Categorie: Știri Evenimente
În această vară Weekend Sessions pornește în Gradina Botanică seria de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural. În perioada 19 iunie – 19 septembrie, timp de 7 weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce împreună producători locali și sesiuni acustice de muzica clasica, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.
 
Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță.
 
Aproape 3000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spatiu alternativ de întâlnire, cu 2 scene speciale pentru muzică și alte 4 zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet.
 
Din dorință de a pastra spațiul cât mai primitor pentru vizitatori, Botanica Weekend Sessions vă prezenta sesiuni acustice care se vor schimba la fiecare 30 de minute, cu pauze între reprezentații ce vor oferi publicului muzică ambientală dintr-o colecție specială.
O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune. Weekend Sessions Botanica pune accent pe selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților
 
Cu misiunea de promova mai mulți artiști independenți și producători locali, Weekend Sessions Botanica va avea o frecvență de două weekenduri în fiecare luna, iar la fiecare ediție sunt așteptate peste 1000 de persoane. Calendarul verii are următoarele date: 19-20 iunie, 26-27 iunie, 3-4 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie. 
 
Abonează-te la newsletter
Adresă de corespondență: Bucuresti, Ion Brezoianu 23-25, corp B, Talent Garden | Email: contact@roditorfoodmarket.ro